Ndërtimi dhe qëndrueshmëria e aftësive dhe modeleve sipërmarrëse për të rinjt e Pukës dhe Fushë Arrëzit

Në një takim me pjesmarrje të gjërë të aktorëve lokal, punonjës të administratës publike, organizatave vendore, të rinj e komunitet me date 20 Korrik 2020, është zhvilluar aktiviteti i prezantimit të projektit “Ndërtimi dhe qëndrueshmëria e aftësive dhe modeleve sipërmarrëse për të rinjt e Pukës dhe Fushë_Arrëzit”, që Qendra Levizja Rinore Puke do të zbatojë me mbështetjen e World Vision Albania, Po ashtu me datë 21 e 22 korrik është zhvilluar dhe trajnimi i parë i grupit të të rinjëve,Ftojmë të gjithë të rinjt e interesuar që kanë dëshirë dhe nevojë të rrisin aftësitë e tyre në kulinari dhe gatime tradicionale, mikpritje dhe përmirësim shërbimesh për turizëm, bletari, punime të drurit, enë të baltës etj.të bëhen pjesë e kësaj nisme.Faleminderit!

#ecim_rritemi_se_bashku#YouthStandingUpForHumanRights in #Albania European Union in Albania World Vision in Albania and Kosovo SEEYN