Fushata sensibilizuese

Fushata sensibilizuese
LRD ka organizuar dhe fushata sensibilizuese ku te rinjte e qytetit jane angazhuar masivisht keshtu mund te permendim:

1. fushate sensibilizimi ne diten e tokes, per mbrojtjen e ambientit.

2. ne prag te sezonit turistik veror or dhe dimeror

3. kunder duhanit

4. kunder dhunes ne familje

5. fushate sensibilizimi ne diten e shendetit, stop aids etj.

Partneret

bashkiapuke.al

Copyright © 2013 Levizja Rinore per Demokraci