Qendra Levizja rinore per Demokraci LRD

Qendra Levizja rinore per Demokraci LRD është një organizatë joqeveritare, jopolitike, jofetare dhe jofitimprurëse.

Misioni i Qendres eshte Kontribut i përbashkët në mbështetjen e ndryshimeve të jetës shoqërore e publike të zhvillimit dhe progresit demokratik e të jetës të komunitetitAnëtarë të saj janë mesues, sociologë, aktiviste te te drejtave te njeriut si edhe dhe të rinj.

Gjithashtu, Bordi I LRD eshte i perbere nga personalitete dhe aktivistë të të drejtave të  rinjve ne Puke e me gjere.

Partneret

bashkiapuke.al

Copyright © 2013 Levizja Rinore per Demokraci